Όλο και περισσότερο οργανώνονται τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενόψει ενός δύσκολου πολιτικά φθινοπώρου που μπορεί να αποδειχθεί εν τέλει ακόμη και εκλογικό.

Αρκετά από αυτά, όπως η πολιτεύτρια και μέλος των τομέων Πολιτισμού, Παιδείας και Μητρώου Πολιτικών Στελεχών του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης κα Νάντια Σταυροπούλου, ήδη έχουν ξεκινήσει τις σχετικές αναρτήσεις στα social media, εκφέροντας την άποψη ότι μονάχα μέσα από διαφορετικές «δραστικές πολιτικές αλλαγές που θα προκύψουν από μια εκ διαμέτρου αντίθετη αντιμετώπιση της κατάστασης μπορούμε να είμαστε πραγματικά αισιόδοξοι». Αυτό τονίζει επί λέεξι άλλωστε και η κα Σταυροπούλου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Τόσο για την ίδια την πολιτευτή όσο και για την Πειραιώς γενικότερα, ημερομηνία – ορόσημο για τη χώρα θα είναι αυτή των εθνικών εκλογών, όποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν.

Η ανάρτηση της κας Σταυροπούλου έχει ως εξής:

Ποια είναι η ημερομηνία ορόσημο για τη χώρα; Κάθε τέλος, σηματοδοτεί και μια νέα αρχή. Με την προϋπόθεση βέβαια, να υπάρχουν τα εχέγγεια, ώστε αυτά που θα επακολουθήσουν να οδηγούν σε κάτι καλύτερο. Το φετινό καλοκαίρι, με ολα τα έντονα και αντιφατικά συναισθήματα που μας γέμισε, σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής που σε σύντομο διάστημα έφερε την χώρα σε σημείο οριακό από άποψη οικονομικής πολιτικής, εξωτερικής πολιτικής, ασφάλειας και πολιτικής προστασίας, οργανωτικότητας, αποτελεσματικότητας.

Υπάρχουν άραγε σήμερα με την παρούσα κατάσταση -αποτέλεσμα αποτυχημένης διακυβέρνησης της χώρας- αυτές οι προϋποθέσεις, αυτά τα εχέγγεια που θα αποτελέσουν προοπτική ανάκαμψης για τη χώρα; Υπάρχει η περίπτωση ακολουθώντας την ίδια καταστρεπτική τακτική να ελπίζουμε ότι θα οδηγηθούμε σε ένα καλύτερο, πιο ευοίωνο μέλλον; Και ακόμα χειρότερα να πανηγυρίζουν κάποιοι σαν να έχουμε επιτύχει κάτι, ενώ όλα τα στοιχεία και οι δείκτες της οικονομικής πορείας της χώρας δείχνουν το αντίθετο; Μήπως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο μέσα από δραστικές πολιτικές αλλαγές που θα προκύψουν από μια εκ διαμέτρου αντίθετη αντιμετώπιση της κατάστασης μπορούμε να είμαστε πραγματικά αισιόδοξοι;

Ή μήπως από τα καταστροφικά αποτελέσματα της τελευταίας διακυβέρνησης το έχουμε ήδη συνειδητοποιήσει όλοι μας και το μόνο που περιμένουμε είναι να ακούσουμε το "καμπανάκι" της λήξης του κύκλου που θα κλείσει και ταυτόχρονα θα σηματοδοτήσει τον κύκλο που θα ανοίξει και θα είναι πραγματικά αισιόδοξος.

Εκείνη και μόνο θα είναι η πραγματική ημερομηνία αφετηρίας για την χώρα μας, που θα την οδηγήσει σε μια περίοδο προοπτικής και ανάκαμψης.

Εκείνη την ημερομηνία ορόσημο περιμένουμε.

Είμαστε κοντά! #αξίζουμεκαλύτερα με #ΝΔ