Για το θρίλερ της σύλληψής της, μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, μίλησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.

«Δεν φοβήθηκα ποτέ μου και ούτε φοβήθηκα σ’ αυτή τη δεδομένη στιγμή. Βρισκόμουν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, και περίμενα εκεί μετά και την ενημέρωση που είχα ότι η αστυνομία με αναζήτησε δύο φορές».

Η Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, κατήγγειλε ότι ο κ. Βαξεβάνης λειτουργεί με την δική του τακτική σημειώνοντας:Το θέμα είναι ότι ο κ. Βαξεβάνης λειτουργεί ως βραχίονας της κυβέρνησης και αυτή είναι η τακτική του. Δεν θα ξεκινήσω κανέναν διάλογο με τον κ. Βαξεβάνη.

Όλα θα λυθούν στα δικαστήρια γιατί το θέμα έχει πάρει την δικαστική οδό. Είναι ξεκάθαρο ότι και μια περιήγηση στο διαδίκτυο μιλάνε για τις καταδίκες του κ. Βαξεβάνη. Το ότι εγώ δεν είμαι ενημερώνει για τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε δεύτερο βαθμό, είναι δυνατόν να συνέβη».

Και συμπλήρωσε: «Ο κ. Βαξεβανης έχει αυτή την τακτική. Προανήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο κ. Ντάισελμπουμ έχει κάνει αποκαλύψεις για την σύζυγο του κ. Μητσοτάκη, οι οποίες δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην εφημερίδα του. Είναι ανήκουστο αυτό που συνέβη χθες».