Η 'Ενωση Κεντρώων, μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού από το βήμα της 83ης ΔΕΘ, έβγαλε ανακοίνωση σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού και τις παροχές που εξήγγειλε.

Αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι, αν και ο κ. Τσίπρας, αρχικά δήλωσε ότι δεν έχει να μοιράσει παροχές, αλλά όραμα, στη συνέχεια αυτοδιαχεύσθηκε καθώς άρχιζε να μοιράζει παροχές. Αλλά αυτές οι παροχές δεν αφορούν τη σημερινή κυβέρνηση, αλλα την επόμενη κυβέρνηση. Με αυτό το τρόπο, επισημαίνει το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων, ότι παρουσίασε μία εικόνα γελοία, αφού εμφανίστηκε ο κ. Τσίπρας σαν να ήταν στην αρχή της τετραετίας του» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της.

  Δεν παραλείπει να υπενθυμίσει, ότι οι παροχές που μοίρασε είναι από μέτρα σκληρά και βάρβαρα που η ίδια η κυβέρνησή του έχει νομοθετήσει.  

Ολοκληρώνει την ανακοίνωση το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, λέγοντας ότι: "Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε. Καλό ταξίδι στο όραμά του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

"Ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του στη ΔΕΘ αρχικά δήλωσε ότι δεν έχει να μοιράσει παροχές, αλλά όραμα.Στη συνέχεια αυτοδιαψευδόμενος άρχισε να μοιράζει παροχές που αφορούν την επόμενη κυβέρνηση και έδωσε μια εικόνα γελοία, γιατί εμφανίστηκε σαν να ήταν στην αρχή της τετραετίας του. Μάλιστα, οι παροχές που μοίρασε είναι από μέτρα σκληρά και βάρβαρα που η ίδια η κυβέρνηση του έχει νομοθετήσει.

Λυπούμαστε, αλλά δε μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε. Καλό ταξίδι στο όραμα του"