«Κενές υποσχέσεις» χαρακτήρισε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το βήμα της 83 ης ΔΕΘ ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος για τα θέματα Μακεδονίας - Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

«Το περιμέναμε! Ήταν “δίκαιο” και έγινε πράξη» σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας, τονίζοντας πως «ο πρωθυπουργός που διακρίθηκε για τα ψεύδη, τον λαϊκισμό και την δημαγωγία συνέχισε την γνωστή πρακτική του! Έταξε, υποσχέθηκε, δεσμεύθηκε, εξήγγειλε…».

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, ο πρωθυπουργός προχώρησε στην παροχολογία «ανέξοδα», καθώς όπως υπογραμμίζει «τα όσα εξήγγειλε υπερβαίνουν την θητεία του». «Τώρα ο κ. Τσίπρας θυμήθηκε και υποσχέθηκε να κάνει όσα δεν έκανε στην παρελθούσα τετραετία! Πότε; Φυσικά, μετά τις εκλογές όταν ο ίδιος δεν θα είναι πρωθυπουργός και το κόμμα του δεν θα είναι στην κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο κ. Γκιουλέκας.

«Κενές υποσχέσεις ενός πρωθυπουργού σε αποδρομή, μίας κυβέρνησης που έχει χρεοκοπήσει εντελώς στα μάτια του ελληνικού λαού!» κατέληξε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.