Η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση τις προτάσεις του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης  - ειδικού σε θέματα πρόληψης φυσικών καταστροφών Κώστα Συνολάκη για την εθνική τραγωδία στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε 98 συνανθρώπους μας αλλά και την αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας στη χώρα. 

Υπενθυμίζεται πως από τον διεθνούς κύρους καθηγητή είχε ζητηθεί την επαύριο της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική η εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για τη μελλοντική αντιμετώπιση εφάμιλλων φαινομένων. Τα αποτελέσματα της μελέτης πρόκειται να παρουσιαστούν στην εκδήλωση της Τετάρτης 12/9 που θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Διαβάστε την ανακοίνωση 

«Τα Συμπεράσματα από την εθνική τραγωδία της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική και η αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας στην Ελλάδα»

Ο Καθηγητής και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Συνολάκης θα παρουσιάσει, σε εκδήλωση που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία, τα συμπεράσματα της μελέτης της ανεξάρτητης επιτροπής ειδικών που συγκροτήθηκε για την εθνική τραγωδία στο Μάτι, καθώς και προτάσεις για την αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, την ερχόμενη Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου στις 18:30.