Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Parapolitika.gr αμέσως μετά τη ΔΕΘ θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για Περιφέρεια Αττικής, με τον Γιώργο Πατούλη να έχει «κλειδώσει» για επικεφαλής της μάχης αυτής.

Όπως τονίζουν από την Πειραιώς, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιστρατεύσει όλα τα στελέχη της παράταξης, που μπορούν να αυξήσουν τα ποσοστά του κόμματος, λόγω της μεγάλης απήχησης που έχουν στις τοπικές κοινωνίες.

Ανάμεσα στα «βαριά χαρτιά» του κόμματος, περιλαμβάνονται δύο πολύπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Η απόφαση που φαίνεται να έχει ληφθεί από το Μοσχάτο είναι να «αξιοποιήσει» τον Γιώργο Πατούλη ως υποψήφιο στην Περιφέρεια Αττικής, με δεδομένη την δυναμική παρουσία του όλο το προηγούμενο διάστημα στη «μάχη» που δόθηκε απέναντι στην κυβέρνηση, με αφορμή τον Κλεισθένη και τον Ανδρέα Παχατουρίδη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας, λόγω της διεισδυτικότητας που έχει και σε άλλους πολιτικούς χώρους.