Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τον Πάνο Καμμένο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εν Αθήναις» του Γιώργου Τράγκα. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε εκ νέου δηλώσει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση για το θέμα των Σκοπίων, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση τόσο κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, όσο και κατά του βουλευτή Μάκη Βορίδη.

«Δεν πιστεύω όσα λέει ο Πάνος Καμμένος καθώς όσα έχει πει στο παρελθόν τα έχει αναιρέσει» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον χαρακτηρισμό «τζάμπα μάγκας» που χρησιμοποίησε στη ΔΕΘ, αναφορικά με την στάση του υπουργού Άμυνας στο Σκοπιανό. Ο κ. Καμμένος κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να διώξει από το κόμμα «τα ακραία στοιχεία που έχει μαζέψει, τα 'φασισταριά' όπως τον Αδωνι Γεωργιάδη, τον Βορίδη και τον Πλεύρη, να ανοίξει το κόμμα και τότε μπορεί να συζητήσουμε».

«Δεν συνομιλώ ποτέ με υβριστές. Οι απαντήσεις δίνονται σε δημόσιο λόγο και με το ύφος του καθενός. Υπάρχει ήδη νομική αντιδικία, ο κ. Καμμένος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος μου, για δηλώσεις που έχει κάνει πάλι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και επίκειται η δίκη σε δεύτερο βαθμό», είπε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Απαντώντας σε όσα είπε για εκείνον νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος, από την ίδια εκπομπή, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «το μόνο που μπορεί να σχολιαστεί είναι το καθεστώς της παραληρηματικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, λέγοντας 'η ΝΔ είμαι εγώ' και δεν είναι ο Καραμανλής ή ο Σαμαράς ή ο Μητσοτάκης».