Εξακολουθεί να υπάρχει η ένταση μεταξύ των ΑΝΕΛ και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, με τον εκπρόσωπο Τύπο του κόμματος του Πάνου Καμμένου να κάνουν σήμερα και νέα επίθεση προς τον υπουργό Εξωτερικών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μετά την χθεσινή ανακοίνωση με την οποία οι ΑΝΕΛ άφηναν αιχμές κατά του Νίκου Κοτζιά, μετά την δήλωσή του έχει συμπληρωθεί η πλειοψηφία στη Βουλή κι ότι θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, σήμερα έκανε νέα επίθεση στον υπουργό.

Ο κ. Τοσουνίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 υπενθύμισε στον κ. Κοτζιά, ότι το ότι κάθεται σε υπουργική καρέκλα το οφείλει στους ΑΝΕΛ. «Πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του», τόνισε ο κ. Τοσουνίδης, ενώ αφήνοντας αιχμές εναντίον του Νίκου Κοτζιά είπε ότι δεν δοκιμάστηκε στον στίβο της πολιτικής καθώς δεν είναι εκλεγμένος από τον λαό και τόνισε ότι οφείλει και στους ΑΝΕΛ την υπουργική καρέκλα του.

Ο κ. Τοσουνίδης, επίσης επέμεινε στο ότι με τις δηλώσεις του ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία.

«Θα συνεχίσουμε να παράγουμε έργο με αυτή την κυβέρνηση μέχρι να χτυπήσει την πόρτα της Βουλής η Συμφωνία των Πρεσπών», ανάφερε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να ρίξουν την κυβέρνηση πριν ψηφιστεί η συμφωνία στην Βουλή.