Ως μία σπουδαία νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων χαρακτηρίζει ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης την νίκη της παράταξης του Γιώργου Πατούλου στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Ο Γραμματέας της ΝΔ, συνεχάρη την παράταξη Πατούλη για την επικράτηση στις εκλογές του ιατρικού συλλόγου της χώρας και τόνισε ότι η νίκη αυτή «σηματοδοτεί μαζί με μια σειρά άλλων αντίστοιχων επιτυχιών, την πολιτική αλλαγή που έρχεται».  

Ειδικότερα, η δήλωση του κ. Αυγενάκη έχει ως εξής:

«Η επικράτηση στελεχών της Παράταξής μας στις εκλογές των ιατρικών συλλόγων της χώρας είναι μία σπουδαία νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων και σηματοδοτεί μαζί με μια σειρά άλλων αντίστοιχων επιτυχιών, την πολιτική αλλαγή που έρχεται.

Τις νίκες αυτές, επισφραγίζει η επικράτηση στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και μάλιστα με αυτοδυναμία και ποσοστό 54,7% που για πρώτη φορά καταγράφεται από τη δεκαετία του 1980.  

Ανάλογες νίκες πέτυχαν οι παρατάξεις των Ιατρικών Συλλόγων που στηρίζουν τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και πολλές άλλες πόλεις.  

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της Παράταξής μας που εργάστηκαν γι’ αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα».