«Στην ψηφοφορία θα φανεί ποιανού η λογική (σ.σ Τσίπρα ή Καμμένου) περνάει» σχολίασε, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90.1 FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Τσιρώνης.

Ο κ. Τσιρώνης τόνισε ότι «αν καταφέρει ο Ζάεφ και έχει τους 80 βουλευτές στην ψηφοφορία και περάσει το δημοψήφισμα, θα το λύσουμε με τη δική μας επιλογή και όχι με την επιλογή του κ. Καμμένου που έχει δηλώσει ότι διαφωνεί» ενώ συμπλήρωσε πως «εκεί θα φανεί ποιανού η λογική περνάει».

Σε ό, τι αφορά την παραίτηση του τ. υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο ίδιος θεωρεί ότι ο κ. Κοτζιάς ζήτησε ανταλλάγματα που ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε δεκτά ενώ δεν υπήρξε κάποια πίεση από πλευράς Πάνου Καμμένου.

«Υπήρχε μία συγκεκριμένη διαφωνία και ο κ. Κοτζιάς κάτι ζήτησε από τον πρωθυπουργό που ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να του το δώσει. Δεν νομίζω ότι ήταν ο κ. Καμμένος που το ζήτησε», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, για το ενδεχόμενο νέας σύμπραξης των Οικολόγων Πράσινων με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε: «Θα αποφασιστεί όταν έρθουν οι εκλογές. Αν είναι μία απόφαση που μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα, τότε θα προχωρήσουμε».