«Πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα, αλλά η λάσπη δεν μένει για πολύ» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο θέμα που έφεραν στην επικαιρότητα Τα Νέα περί παραπομπής πρώην υπουργών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της Υγείας.

«Αυτό το πόρισμα που ακούτε αποκλείω να καταλήξει σε Προανακριτική για την Υγεία» δήλωσε στη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης στο Open TV. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου, «διότι δεν έχει να παρουσιάσει πραγματικό έργο», κατά συνέπεια στρέφεται κατά των πολιτικών προσώπων που τους ενοχλούν.

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε: «Πόρισμα από αυτή την Εξεταστική που να καταλήγει σε προσωποποιημένες ευθύνες δεν μπορεί να υπάρξει. Διότι όσον αφορά τις υποθέσεις έχουν όλες ξεκαθαριστεί. Όσον αφορά τα ποινικά αδικήματα, θα μπορούσε ενδεχομένως η πλειοψηφία να πει για το καθένα από αυτά την απιστία, που είναι το πιο αφηρημένο, αλλά η ίδια η κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην υπόθεση του Παναγιώτη Κουρουμπλή και της Novartis έχει αποφανθεί ότι η απιστία είναι παραγραφέν αδίκημα. Δεν μπορεί να είναι παραγραφέν για τον Κουρουμπλή και να μην είναι για τους άλλους.»

«Επί 1,5 χρόνο το μέγα σκάνδαλο στην Υγεία με τα 150 δισ.ευρώ «τρύπας», ήταν οι 23 διορισμοί του Άδωνι για 8 μήνες με μισθό 500 ευρώ. Τρίχες κατσαρές» κατέληξε.