Η πολιτική εμπάθεια και η απεγνωσμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να κατασκευάσει ενόχους προκειμένου να αντισταθμίσει το εδώ και καιρό απολεσθέν από αυτήν «ηθικό πλεονέκτημα», καταλήγουν πολλές φορές σε κωμικοτραγικό φιάσκο!

Στο φύλλο της περασμένης Τρίτης στα «Νέα», ο συνάδελφος Γιώργος Παπαχρήστος αποκάλυψε χωρίς ονόματα αλλά με... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ένα σχετικό περιστατικό, που δείχνει, πέραν των άλλων, και τις πιέσεις που ασκούνται στη Δικαιοσύνη για την εκπλήρωση των κυβερνητικών πόθων. Με αποτέλεσμα, αυτή η πίεση, εκτός του ότι επιβεβαιώνει την ισοπέδωση από την κυβέρνηση της Αριστεράς της διάκρισης των εξουσιών, να διασύρει και το δικαστικό σώμα και εν πάση περιπτώσει τους λειτουργούς του που υποκύπτουν στις πιέσεις αυτές, υποθέτοντας προφανώς τι θα υποστούν έτσι και δεν ικανοποιήσουν την κυβερνητική παράνοια.

Τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» έκαναν σχετικό ρεπορτάζ και αποκαλύπτουν «με ονόματα και διευθύνσεις» όχι μόνο τα θύματα της απίθανης αυτής υπόθεσης αλλά και ένα άλλο συναφές περιστατικό, που αφορά την ίδια πολιτική οικογένεια. Τα τραγελαφικά γεγονότα αφορούν την οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Πράγματι, εισαγγελικός λειτουργός, κατόπιν σχετικής εντολής που έλαβε, θέλησε να ανοίξει τη θυρίδα του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Σαμαρά, ο οποίος διατηρούσε τη θυρίδα αυτή από την εποχή της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

Διαβάστε περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.