Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ με τους ΑΝΕΛ μετά την ανακοίνωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο οποίο σχολίαζε με καυστικό τρόπο τη selfie του Πάνου Καμμένου με φόντο το στρατιωτικό ελικόπτερο που τον μετέφερε στην Αστυπάλαια.

Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε ότι «ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του».

Οι ΑΝΕΛ απάντησαν σχολιάζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις».

Λίγο αργότερα, ήρθε η νέα απάντηση της ΝΔ στον Π.Καμμένο, με θέμα αυτή τη φορά όχι τα ελικόπτερα, αλλά τις πληροφορίες για χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρος και την κακοδιαχείριση των κονδυλίων για το προσφυγικό.

«Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει : «Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες», αναφέρει η ανακοίνωση της Πειραιώς.