Αγωγή κατά της εταιρείας Novartis κατέθεσε, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «η Novartis, κατά τη διάρκεια της δικής μου θητείας στο υπουργείο Υγείας, είχε απώλειες και επί ΣΥΡΙΖΑ έχει κέρδη». Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως «μετά από έναν χρόνο δεν έχει κάνει έλεγχο γιατί λείπουν λεφτά;».

«Θα την φέρω στο δικαστήριο και αν έχει το οποιοδήποτε στοιχείο εναντίον μου να το δώσει για να αποφύγει το πρόστιμο των 2 εκατ. ευρώ», σχολίασε ο Αδ. Γεωργιάδης που, όπως σημείωσε, δεν πρόκειται να βάλει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη του καθώς το ποσό θα πάει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

«Δεν έχει εντοπιστεί τίποτα και σε μένα ούτε σε κανέναν συνεργάτη μου. Σήμερα, δημοσιεύτηκε άρθρο στο Documento που λέει ότι θα κατηγορήσουν μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος και θα μπει φυλακή αν δεν πει αυτά που θέλουν στο δικαστήριο. Όταν ο κ. Βαξεβάνης λέει στον μάρτυρα ή θα δώσεις τους πολιτικούς μου αντιπάλους ή θα σε καθίσω στο σκαμνί και θα σε βάλω φυλακή. Εκβιάζεται ο μάρτυρας δημόσια και εμείς μιλάμε για ελληνική Δημοκρατία. Όλη αυτή η ιστορία που φτιάχτηκε για πολιτικούς σκοπούς θα κριθεί στη δικαιοσύνη. Αν παρουσιάσουν οποιοδήποτε στοιχείο κατά εμού και του περιβάλλοντός μου, έχει καλώς. Αλλιώς θα με αποζημιώσουν» επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για σημερινό δημοσίευμα της “Documento”.

«Για μένα που παρακολούθησα τις διαδικασίες της επιτροπής, δεν προκύπτει ενδεχόμενο να υπάρξει αδίκημα κατά οποιουδήποτε υπουργού. Θα υπερασπιστώ μέχρι τέλος το καθαρό μου κούτελο, την τιμή και την υπόληψή μου», κατέληξε.