Συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Θανάση Φουσκίδη «Ήτανε Δίκαιο, Έγινε Πράξη» έδωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για μια σειρά θεμάτων της επικαιρότητας.


Σε ερώτηση του Θανάση Φουσκίδη σχετικά με πρόσφατη δήλωσή του για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου ο κ. Γεωργιάδης είπε:


Τόσο το πόρισμα του εισαγγελέα Τσεβά επί του αειμνήστου Ευάγγελου Αβέρωφ, όσο και αυτό του Ταξίαρχου Σαμπάνη επί Ανδρέα Παπανδρέου είναι σαφή. Νεκροί υπήρξαν γύρω από το Πολυτεχνείο και όχι μέσα. Αυτό βεβαίως δεν αλλάζει την αξία του αγώνα που έδωσαν τότε για να πέσει η χούντα. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι πως ο Παπαδημούλης κάνει σε εμάς μαθήματα δημοκρατίας από τη στιγμή που ο ίδιος υποστηρίζει τη χούντα του Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Καλό θα ήταν να σταματήσει να υποστηρίζει τον Μαδούρο και μετά να έρθει μας κάνει μαθήματα.


Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης ερωτήθηκε για την παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου προς την αμερικανική πρεσβεία και είπε χαρακτηριστικά
Το μόνο που προσφέρει η παρουσία των αριστερών στην εξουσία είναι ο ευτελισμός τους. Από τη μια αγκαλιάζονται με τον Αμερικάνο πρέσβη, παραχωρούν βάσεις στις ΗΠΑ και επισκέπτονται καθημερινά την πρεσβεία και από την άλλη πηγαίνουν στην πορεία του Πολυτεχνείου. Αυτά είναι αστεία πράγματα.


Σχετικά με την ανακοίνωση του προσχεδίου της συμφωνίας με την εκκλησία από τον Αλέξη Τσίπρα, και αν πλήγωσε αυτό τη Νέα Δημοκρατία ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως
Εγώ χαίρομαι που σε αυτό τον τομέα, ο ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιεί τις δίκες μας θέσεις. Το προσχέδιο που παρουσίασε ο Τσίπρας είναι ψηφισμένος νόμος από το 2013 από την κυβέρνηση Σαμαρά. Αντί να τον καταργήσουν, τον ενεργοποιούν . Αλλά δυστυχώς και αυτό, το έκανε με τον στραβό τρόπο. Ο μακαριότατος δεν είχε υπ’ όψιν ότι όποιος έχει μπλέξει με τον Τσιπρα καταστρέφεται. Είναι γεννημένος για την καταστροφή και ότι ακουμπήσει το καταστρέφει. Για το ίδιο θέμα ο Σαμαράς δεν είχε εγείρει ούτε μια αντίδραση ενώ τώρα βλέπετε τι γίνεται.


Τέλος, σε ερώτηση του Θανάση Φουσκίδη για την προσχώρηση του Πέτρου Τατσόπουλου στο ψηφοδέλτιο του Βορείου τομέα της Β’ Αθηνών, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε:
Εγώ τον καλωσορίζω, η Νέα Δημοκρατια διευρύνεται. Θα κριθεί από τους πολίτες. Ξέρετε ήταν ανόητο εκ μέρους μου να σχολιάσω το παρελθόν. Ο κ. Τατσόπουλος δεν διορίζεται πουθενά, αλλά θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών. Όποιος θέλει να τον ψηφίσει ας το κάνει, όποιος πάλι δε το θέλει δε θα τον ψηφίσει.