Εκτός εαυτού εμφανίστηκε σήμερα τη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας και ξέφυγε κατά την ομιλία του σε πολλές περιπτώσεις. Στην περίπτωση όμως του Πέτρου Τσατσόπουλο, τον οποίο σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση, αποκάλεσε «απολειφάδι της πολιτικής» έλαβε… πληρωμένη απάντηση από τον ίδιο.

Ο Πέτρος Τσατσόπουλος με ανάρτησή του στο facebook δίνει σκληρή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα και του θυμίζει την εποχή που βρίσκονταν στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τότε… όπως σημειώνει και ο ίδιος «δεν ήμουν απολειφάδι».  

Στην ανακοίνωσή του ο συγγραφέας τονίζει:  

«Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη «δήλωση» για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα «δήλωση» δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012. 

Έκτοτε πέρασαν… δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ.  

Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες».