Μήνυμα ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας θα στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ομιλία του, με την οποία θα κλείσουν οι εργασίες του 12ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα αποκαλύψει ότι από τις 10 Ιανουαρίου, όταν και θα κλείσει τρία χρόνια στην ηγεσία του κόμματος, θα ξεκινήσει σταδιακά να ανακοινώνει δεκάδες νέους υποψηφίους με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, πολλοί από τους οποίους θα πολιτεύονται για πρώτη φορά.

Ήδη η Πειραιώς εδώ και καιρό έχει προαναγγείλει ότι το πρώτο κύμα νέων υποψηφίων θα αποτελείται από τριάντα γυναίκες, που δεν έχουν πολιτευτεί ξανά στο παρελθόν. Θα ακολουθήσουν άλλοι τριάντα υποψήφιοι κάτω των 40 ετών. Πολλά από αυτά τα πρόσωπα, μάλιστα, δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αρκετοί εξ αυτών προέρχονται από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του θα τονίσει ότι τα πρόσωπα αυτά θα παρουσιάζονται σταδιακά και έγκαιρα, ώστε να τους δοθεί ο χρόνος να τους γνωρίσουν οι πολίτες.