Με τον προπονητή και τους τρεις αθλητές αντισφαίρισης με αμαξίδιο (weelchair tennis) του Αθλητικού Συλλόγου «Ηρόδικος» συναντήθηκε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Λίγες ημέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο κ. Λαζαρίδης παρακολούθησε την προπόνηση των τριών αθλητών στα γήπεδα τένις της Καλαμίτσας και έστειλε, με τον τρόπο αυτό, σαφές μήνυμα ότι κάθε μέρα πρέπει να βρισκόμαστε κοντά στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. «Η κοινωνία μας», είπε ο κ. Λαζαρίδης, «οφείλει να σέβεται τα ΑμεΑ ως ισότιμα μέλη της».

Ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αθλητές Κωνσταντίνο Διαλεκτόπουλο, Χριστόδουλο Παπαδόπουλο, Ηλία Μισίδη και τον προπονητή τους Γιάννη Λημνιούδη. Ενημερώθηκε για το άθλημα και τις προοπτικές του, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ο κ. Λημνιούδης, που τυγχάνει και προπονητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Καβάλας «Αλέξανδρος», είναι ο ιθύνων νους της όλης προσπάθειας. Έχει θέσει ως στόχους την ανάπτυξη του weelchair tennis και τη βελτίωση των αθλητών σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, μέσα από τη διενέργεια αγώνων προβολής του αθλήματος. Μεγάλη επιτυχία ήταν η διενέργεια, το περασμένο καλοκαίρι, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με Αμαξίδιο, στην Καβάλα.