Η κυβέρνηση δεν παίρνει σοβαρά το ζήτημα της τρομοκρατίας δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στον Παναγιώτη Τζένο, ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, με αφορμή την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά 34, στον Άγιο Διονύσιο, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η αστυνομία κάνει ότι μπορεί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της.

Στη συνέχεια ο κ. Βορίδης επισήμανε πως υπάρχει σειρά ενεργειών και δεν συλλαμβάνονται οι δράστες, προσθέτοντας πως ο δράστης μετά τη σύλληψη πρέπει να κρατείται προσωρινά κάτι που δεν συμβαίνει ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να γίνουν φυλακές
υψίστης ασφαλείας.

Σημείωσε πως σήμερα προφανώς αποθρασύνεται η τρομοκρατία στην Ελλάδα και διερωτήθηκε γιατί δεν αντιμετωπίζεται το φαινόμενο στη χώρα μας.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως σήμερα υπάρχει βίαιος εξτρεμισμός, δηλαδή όπως εξήγησε «φτιάχνω μια ομάδα και πάω και τραμπουκίζω εκείνους που δεν μου αρέσουν».

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν μια κυβέρνηση μειοψηφίας -αν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ- θα ζητήσει από τη πλειοψηφία της Βουλής να προχωρήσει μια τόσο σημαντική συμφωνία.

Εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να αλιεύσει ψήφους από αλλού. Σημείωσε πως εάν η κυβέρνηση δεν βρει τις 151(μια) ψήφους δεν θα φέρει τη συμφωνία στην Ελληνική Βουλή.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής.