Στη Βουλή για αναζήτηση νέας πλειοψηφίας καλεί τον πρωθυπουργό η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, αν αποχωρήσει από την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος ενώ συμπληρώνει πως, σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα έχει πολιτική νομιμοποίηση.

Η κ. Σπυράκη σημειώνει ότι "δεν υπάρχει κυβέρνηση μειοψηφίας στην Ελλάδα μεταπολιτευτικά”, απαντώντας στη δήλωση Τζανακόπουλου περί κυβέρνησης ανοχής, ενώ πρόσθεσε ότι "η ελπίδα πεθαίνει τελευταία".

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο πρότασης μομφής επανέλαβε πως όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα είναι στο τραπέζι.

"Η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ούτε σε αυτή, ούτε στην επόμενη βουλή που θα έχει την πλειοψηφία" πρόσθεσε, αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει εάν το κόμμα της θα ψηφίσει υπέρ της κύρωσης του πρωτοκόλλου ένταξης της ΦΥΡΟΜ στο ΝΑΤΟ.

Μάλιστα, για τη Novartis είπε πως υπάρχει απορία για την υπόθεση, αναρωτήθηκε πώς γίνεται να ασκηθεί δίωξη σε προστατευόμενο μάρτυρα και χαρακτήρισε είδωλο του Τσίπρα τον Πολάκη.

Τέλος, σε σχέση με τη ΔΕΠΑ μίλησε επίσης για απορίες γύρω από το ρόλο του Πετσίτη και τις αμοιβές του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τις αμφιλεγόμενες διασυνδέσεις με τον Λαυρεντιάδη και τις επιχειρήσεις του.