Ο Πάνος Καμμενος είχε φανταστεί διαφορετικά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, καθώς θα έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από τη Βουλή για την περιβόητη τροπολογία για τα αντισταθμιστικά και στη συνέχεια θα έκανε ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κόμμα του.

Η συνεδρίαση στη Βουλή ήταν πολύωρη και το σφυροκόπημα από την Αντιπολίτευση για τον τρόπο και το περιεχόμενο της τροπολογίας, τον ανάγκασαν να υποχωρήσει.

Ούτε όμως η συνεδρίαση των ΑΝΕΛ έγινε. Μάλιστα, ένας εκλεγμένος βουλευτής τον «δούλεψε ψιλό γαζί», αφού αντί για την Αχαΐα με χαλασμένο αυτοκίνητο, ήταν στο Κολωνάκι και έπινε καφέ. Από τη συνεδρίαση, θα απουσίαζαν τρεις από τους έξι βουλευτές του κόμματος, η οποίοι έχουν γυρίσει πλέον φανερά την πλάτη στον Πάνο Καμμένο, δείχνοντας ανοιχτά την δυσφορία τους.

Έχουν προφανώς επιλέξει την παραμονή στην καρέκλα παρά να μείνουν σταθεροί στην άποψή τους σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Επρόκειτο για τους, υφυπουργό Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υπουργό Τουρισμού, Ελενα Κουντουρα και υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλη Κόκκαλη.

Τελικά, ο Καμμένος έκανε τη δική του «ρελάνς», παρουσιάζοντας το νέο σποτ του κόμματος, με την κεντρική ιδέα του να είναι οι... «κόκκινες γραμμές». Προφανώς, πρόκειται για νέες «γραμμές», αφού οι παλιές με τον ΦΠΑ στα νησιά, τον ΕΝΦΙΑ ή το Μνημόνιο, χάθηκαν...