«Χθες ο κύριος Τσίπρας δημοσίως εκβίασε τον Πάνο Καμμένο. Στην ουσία του είπε ότι έχω τους '151' χωρίς εσένα, γιατί για να πει ότι έχω τους βουλευτές για την πρόταση εμπιστοσύνης, προφανώς μέτρησε τα κουκιά, μην κοροϊδευόμαστε. Αυτό που στην ουσία του είπε ότι αν αποφασίσεις να άρεις την εμπιστοσύνη σου από την κυβέρνηση, θα σου πάρω τους βουλευτές σου» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας στον ΣΚΑΙ τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συμπλήρωσε ότι έχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον για το τι θα κάνει την Παρασκευή ο Πάνος Καμμένος, στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. Ο κ. Γεωργιάδης είπε ακόμα ότι έχει γίνει σαφές ότι και οι ίδιοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ έχουν γυρίσει την πλάτη στον Πάνο Καμμένο, υπενθυμίζοντας την περίπτωση του κ. Κόκκαλη, ο οποίος μίλησε για βλάβη στο ΙΧ του, «ενώ έπινε καφέ στο Κολωνάκι».

«Η δε κυρία Κουντουρά δεν είχε κανένα προγραμματισμένο ταξίδι και μόλις έμαθε ότι ο Καμμένος θα κάνει ΚΟ, έκλεισε ραντεβού να πάει να δει τον Σεβασμιώτατο του Τορόντο. Άλλαξε ήπειρο για να μην πάει» συνέχισε.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προέβλεψε ότι δεν θα αποσύρει ο Πάνος Καμμένος την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, διότι αν το πράξει θα φανεί πόσο συρρικνωμένος είναι. «Ενώ αν κάτι κάτι μεσοβέζικο του στυλ, βγαίνω από το υπουργείο, αλλά στηρίζω την κυβέρνηση για μην πάω με τη ΝΔ και να καταπολεμήσω τη διαφθορά, όπως λέει συνήθως, δεν θα μπορεί να μετρηθεί ότι ο Τσίπρας του έχει πάρει όλους τους βουλευτές».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι ο Καμμένος έχασε την ευκαιρία να ρίξει την κυβέρνηση το καλοκαίρι με την πρόταση μομφής και να γίνει ήρωας, θα έμπαινε στη Βουλή και θα είχε υπερασπιστεί αυτό που πίστευε όλη του τη ζωή. «Αλλά από την αδημονία του για την καρέκλα, έχασε την ευκαιρία».