Άνθρωποι όλων των ηλικιών, που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν στην προσπάθεια που γίνεται για την Αθήνα, συναντήθηκαν όλοι μαζί για πρώτη φορά την Τετάρτη το απόγευμα. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους και τους μετέφερε την πίστη του πως μόνο μέσα από τη συμμετοχή και τη συνεργασία θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά. Αν και προερχόμενοι από διαφορετικά περιβάλλοντα και επαγγέλματα, ως συνδετικό κρίκο όλων ο Π. Γερουλάνος αναγνώρισε το γεγονός πως είναι κι εκείνοι σαν κι αυτόν, άνθρωποι χωρίς εξαρτήσεις, που μπορούν να ταράξουν τα νερά ώστε να επιτευχθεί ο στόχος: να είναι η Αθήνα μια πόλη πιο φιλική, πιο όμορφη πιο φιλόξενη και ταυτόχρονα μια πόλη συμμετοχική, δημοκρατική και πολιτισμένη.

Στο τέλος ο Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε την ομάδα του και δέχθηκε με χαρά αρκετές ερωτήσεις που έδειχναν ξεκάθαρα την αγωνία των ανθρώπων για τη ζωή στην πόλη ενώ παρακολούθησε μαζί με όλους ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τις καθημερινές του δράσεις στις γειτονιές της Αθήνας.