Καλεσμένος του Γιώργου Καρτάλου στην gallery Αγκάθι, στην Κυψέλη, ήταν ο Παύλος Γερουλάνος για την καθιερωμένη κοπή πίτας, που συγκεντρώνει τα τελευταία 20 χρόνια πλήθος φίλων από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η βραδιά είχε πολλές βασιλόπιτες, πολλά φλουριά και πολλά δώρα-ενθύμια από την gallery για τους τυχερούς.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, όπως έγινε γνωστό από τον κ. Καρτάλο, ήταν ο πρώτος πολιτικός που έχει παρευρεθεί στην ετήσια γιορτή-θεσμό για την gallery κι ήταν κι ένας από τους τυχερούς της βραδιάς.

Ο Π. Γερουλάνος κέρδισε το φλουρί και έγινε δέκτης ευχών από τους προσκεκλημένους. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα της βραδιάς αποτυπώνουν το ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα της εκδήλωσης όπως και η σχετική ανάρτηση του κ. Γερουλάνου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

"Οι καλλιτέχνες έχουν πάντα τον τρόπο να μας φέρνουν κοντά και να δίνουν τη νότα αισιοδοξίας που χρειαζόμαστε. Τι καλύτερο για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς;!Giorgos Kartalos συνεχίστε την παράδοση των 20+ ετών στην Αγκάθι Κartάλος, συνεχίστε να ομορφαίνετε την #Αθήνα και τη γειτονιά της Κυψέλης".