«Ο Πάνος Καμμένος, ο πρώην αρχηγός σας, κι όχι εγώ, μίλησε για την πατερά σας», ήταν η «πληρωμένη» απάντηση  που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Έλενα Κουντουρά, όταν η δεύτερη από το βήμα της Βουλής, αναφέρθηκε με οξείς τόνους στο όνομά του καταγγέλλοντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ότι την έχει στοχοποιήσει με αναφορές για τα «ταξίδια» της ως υπουργό Τουρισμού και μιλώντας για τον πατέρα της.  

Σε συνθήκες έντασης και σφοδρών αντεγκλήσεων  συνεχίζεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την Συμφωνία των Πρεσπών. Την σκυτάλη στην ένταση πήρε νωρίς το απόγευμα η Έλενα Κουντουρά, η τοποθέτηση της οποίας όχι μόνο προκάλεσε ερωτηματικά, αλλά άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να δίνει ηχηρή απάντηση, όταν εκείνη τον κατηγόρησε ότι την έχει στοιχοποιήσει με τις τοποθετήσεις του.

Η κ. Κουντουρά, αφού έκανε στροφή 180 μοιρών στο θέμα των «Πρεσπών» και αυτή τη φορά εμφανίστηκε όχι μόνο θετική απέναντι στη Συμφωνία, αλλά στηριζόμενη πια ακόμη πιο γερά στην υπουργική της καρέκλα, δήλωσε ότι πατριωτικό είναι να ψηφιστεί η συγκεκριμένη Συμφωνία από την Ελληνική Βουλή.

Όταν όμως «θυμήθηκε» επιλεκτικά τις επιθέσεις που έχει δεχθεί και την κριτική για την στάση της, εκείνη εστίασε μόνο στην αντιπολίτευση και ξεχνώντας ότι ο Πάνος Καμμένος, ο αρχηγός του πρώην κόμματός της, ήταν εκείνος που αποκάλυψε την σχέση του πατέρα της με την «21η Απριλίου», και μίλησε για ανταλλάγματα από την πλευρά της προκειμένου να διατηρήσει την θέση της στην κυβέρνηση.

«Συμφωνώ ότι είναι συνταγματικό δικαίωμα του κάθε βουλευτή η ψήφος συνείδησης. Όταν όμως, αυτά που λέτε και προτίθεστε να ψηφίσετε τώρα έχουν τεράστια διαφορά μ’ αυτά που λέγατε στο παρελθόν, τότε ψηφίζετε και παραιτήστε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, και συμπλήρωσε σε ακόμη πιο υψηλούς τόνους: «Ήρθατε εδώ κλαίουσα να κάνετε επίθεση σε εμένα. Αυτός που μίλησε για τον πατέρα σας, δεν ήμουν εγώ.

Ήταν ο κ. Καμμένος που είχατε αρχηγό μέχρι προχθές. Αλλά για τον κ. Καμμένο δεν είπατε τίποτα. Μάλιστα σας κατηγορούν ότι ξεπουλήσατε την Μακεδονία για να γίνεται υπουργός», ανέφερε προς την κ. Κουντουρά, με την ίδια να μην μπορεί να δώσει διευκρινίσεις. Όταν κλήθηκε μάλιστα από το προεδρείο να δώσει απαντήσεις εάν το επιθυμούσε εκείνη απλώς επανέλαβε τα όσα είπα κατά την πρωτολογία της, αποφεύγοντας και πάλι να αναφέρει το όνομα του Πάνου Καμμένου.