Η σχέση της χώρας µας µε τα Σκόπια θα γίνει χειρότερη µετά τη Συµφωνία των Πρεσπών, εκτιµά ο αντιπρόεδρος της Νέας ∆ηµοκρατίας και βουλευτής Β’ Αθηνών Αδωνις Γεωργιάδης, που µιλά για κυβερνητική σκευωρία στην υπόθεση Novartis και βλέπει συγκυβέρνηση Ν.∆. - ΠΑΣΟΚ, αν η επόµενη Βουλή είναι πεντακοµµατική και η Ν.∆. δεν έχει αυτοδυναµία.

Τι σας φοβίζει τώρα, που η Συµφωνία των Πρεσπών πέρασε και µια διένεξη 27 ετών έλαβε τέλος;


Σε καµία περίπτωση η κύρωση της Συµφωνίας των Πρεσπών δεν λήγει τη διένεξη. Η διένεξη έχει πολύ βαθύτερα αίτια, τον αλυτρωτισµό των Σκοπίων έναντι της Ελλάδος. Αυτός όχι µόνο δεν αντιµετωπίζεται µε τη Συµφωνία των Πρεσπών, αντιθέτως ενισχύεται. Αυτό σηµαίνει ότι από εδώ κι εµπρός, θυµηθείτε που σας το λέω, η σχέση µας µε τα Σκόπια θα γίνεται ολοένα και χειρότερη, διότι οι προκλήσεις από το µέρος τους θα είναι συνεχείς και οι Ελληνες φυσικά θα θυµώνουν ολοένα και περισσότερο µε αυτήν την ιστορία. ∆εν είναι, λοιπόν, το τέλος της διένεξης, είναι το πέρασµα της διένεξης αυτής σε µια πολύ σκληρότερη φάση.

Διαβλαστε ολόκληρη τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της ΝΔ στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν το Σάββατο 26/1 στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας.