Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το θέατρο σκιών με τους Ανεξάρτητους Ελληνες καθώς και ο ευτελισμός του ελληνικού κοινοβουλίου 

Ο Πάνος Καμμένος από την απόφαση του να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από τους ΑΝΕΛ, όπως διέρρεε πριν λίγες ημέρες, την Τρίτη συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, όπου στο «μενού» της συνεδρίασης θα βρεθεί το ζήτημα με τον αναβλητικό βουλευτη του, ο οποίος τις μονές ημέρες παραδίδει την έδρα του και τις ζυγές το μετανιώνει.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία δέσμευση του κ. Παπαχριστόπουλου – μετά και τα παρακάλια του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση – ήταν ότι θα ψηφίσει το πρωτόκολλο εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και μετά θα παραδώσει την έδρα του. Βέβαια στο πρόσφατο παρελθόν ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε εκφράσει και άλλες φορές τη βούλησή του να παραδώσει την έδρα του αλλά κάποιοι… αστάθμητοι παράγοντες – όπως το χαλασμένο αυτοκίνητό του – τον εμπόδισαν.

Αν δεν πρόκειται για μια ακόμα κακοπαιγμένη θεατρική παράσταση, ο Πάνος Καμμένος αναμένεται να του ζητήσει να ξεκαθαρίσει τη στάση του.

Με δεδομένο πάντως ότι ο βουλευτής του στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, μένει να φανεί αν ο Πάνος Καμμένος θα κάνει πράξη τα περι διαγραφής του ή θα κάνει άλλη μια θεαματική κωλοτούμπα, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει.

Αναφορικά με τον άλλο συνεργαζόμενο βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Ζουράρι ο οποίος μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι θα ψηφίζει εφεξής τα νομοσχέδια της κυβέρνησης – εκτός από το πρωτόκολλο εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ – δήλωσε σήμερα ότι στην βάση της πολιτικής συμφωνίας της «πυρίκαυστης Ελλάδας» με τους ΑΝΕΛ «μπορώ να κάνω όποτε θέλω ό,τι θέλω»