Πυρά κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά στον απόηχο του ανασχηματισμού που ανακοίνωσε την Παρασκευή, με τη συμμετοχή πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση η κα Γεννηματά έκανε λόγο για έναν πρωθυπουργό σε απόγνωση, ο οποίος σκέφτεται μονάχα την προσωπική του επιβίωση και κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους από την Αριστερά μέχρι την άκρα Δεξιά» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Αγνόησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» προσέθεσε, ενώ σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο να αποχωρήσουν και άλλα στελέχη από τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς είπε ότι «αν υπάρχουν και άλλοι αμοραλιστές, να το κάνουν τώρα».

«Οι πολίτες έρχονται σε εμάς, η προσπάθεια λεηλασίας θα πέσει στο κενό» υποστήριξε.

Η Φώφη Γεννηματά εξήγησε τη σκοπιμότητα του συνεδρίου που ανακοίνωσε και χαρακτήρισε πολύ καλές τις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπανδρέου «με τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας».

Στη συνέχεια επισήμανε τις κοινές ευθύνες Τσίπρα και Μητσοτάκη που διατηρούν τη συντήρηση στον τόπο. «Ταυτίζονται σαν δύο σταγόνες νερό» είπε χαρακτηριστικά. «Είναι ο μεγαλύτερος χορρηγός επιστροφής της Δεξιάς στην εξουσία και το Κίνημα Αλλαγή προσπαθεί να φρενάρει» σημείωσε.

Στάθηκε και στη λεγόμενη καραμανλική συνιστώσα επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας προπαθεί να κρυψει τις ευθύνες της περιόδου Καραμανλή για τη χρεοκοπία τη χώρας.