Στην εκπομπή του Ανδρέα Παπαδόπουλου μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, Σάκης Ιωαννίδης σχολιάζοντας τόσο την υπουργοποίηση Μωραϊτη αλλά και το δάνειο που πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, τονίζοντας με νόημα ότι «οι νέοι δεν γουστάρουν τα αλισβερίσια της κυβέρνησης».

Σε ερώτηση για την υπουργοποίηση Μωραΐτη υπενθύμισε ότι σε τηλεοπτικές του παρουσίες «έχει κατακεραυνώσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις». Πρόσθεσε δε ότι φαινόμενα σαν του Θάνου Μωραΐτη αλλά και της Έλενας Κουντουρά δεν τιμούν την πολιτική ζωή του τόπου. Παράλληλα διευκρίνισε ότι είναι διαφορετικό να εντάσσεσαι σε ένα νέο κόμμα και να ζητάς σταυρό σε εκλογές από τους ψηφοφόρους του κόμματος και διαφορετικό να παίρνεις υπουργική καρέκλα.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, στάθηκε ιδιαίτερα στους νέους λέγοντας ότι «έχουν γυρίσει την πλάτη στο πολιτικό σύστημα» καθώς «δεν γουστάρουν τα αλισβερίσια που βλέπουν». Επιπλέον χτύπησε καμπανάκι για τους κινδύνους που ελλοχεύουν καθώς οι νέοι είτε δεν θέλουν να ακούσουν για πολιτική, είτε στρέφονται στα άκρα.

Σχολιάζοντας το καταναλωτικό δάνειο που πήρε ο Παύλος Πολάκης από την Τράπεζα Αττικής, ο Σάκης Ιωαννίδης ανέφερε ότι οι πολίτικοί κανονικά θα έπρεπε να αποτελούν παραδείγματα για τους πολίτες, κάτι που δεν ισχύει για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Προφανώς επειδή είναι υπουργός έχει διευκόλυνση» τόνισε ο Σάκης Ιωαννίδης, προθέτοντας πως «βλέπουμε μία διαφορετική αντιμετώπιση ανάμεσα σε έναν πολίτη και έναν πολιτικό», καταλήγοντας ότι «πρέπει να δούμε και την προσωπικότητα του Παύλου Πολάκη» υπενθυμίζοντας τις πρόσφατε δηλώσεις του για το κάπνισμα, την επίθεση στους δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν για τον θάνατο των δύο παιδιών στο Νοσοκομείο της Λαμίας αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις για τους θανάτους από τη γρίπη.