Κανονική «βόμβα» έριξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κος Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Να ‘χαμε, να λέγαμε» με το δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο, με αφορμή σενάρια ότι έχουν γίνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιώργου Παπανδρέου.

«Το να ακούω σενάρια ότι έχουν γίνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με τον Τσίπρα και όλα αυτά, αν έχει γίνει κάτι τέτοιο δεν μπορώ να είμαι στον ίδιο χώρο με τον Γ.Παπανδρέου. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας «δεν κρατάμε κανέναν όποιος πάει σε εκδηλώσεις οι οποίες είναι αντίθετες με το κόμμα δεν έχει θέση στο κόμμα», είπε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος 

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό και τη συμμετοχή των δύο πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ είπε ότι  «Η αλεπού στον ύπνο της κοκορόπουλα έβλεπε», έβλεπε Τόλκα και Μωραϊτη. «Με αυτά που γίνονται σήμερα δεν υπάρχει κανονικότητα. Εγώ δεν μπορώ να είμαι στον ίδιο χώρο με κανέναν από αυτούς πολύ περισσότερο δεν μπορώ να είμαι με το Ρασπούτιν, δεν μπορώ να είμαι με τον Τ.Κουίκ στον ίδιο χώρο, δεν μπορώ να είμαι με όλο αυτό το συνονθύλευμα του Καμμένου και κάτι παιδάκια από το ΠΑΣΟΚ τα οποία δεν βγαίναν πουθενά ούτε δημοτικοί σύμβουλοι τα οποία αποφάσισαν κάποια στιγμή να πάνε να γίνουν υφυπουργοί», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Ερωτόμενος για τις δηλώσεις του κ. Βερναρδακης, αποκάλυψε ότι ήταν ο προσωπικός δημοσκόπος του Ακ. Τσοχατζόπουλου.

«Ήταν μαζί στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων ... όλο αυτό που μας έλεγε ο πρωθυπουργός ότι δεν συνεργάζεται με το «βρώμικο ΠΑΣΟΚ», αυτό το «βρώμικο ΠΑΣΟΚ» το έχει στην αυλή του. Την κα Ξενογιαννακοπούλου, όλα αυτά τα ωραία παιδιά που πήρε τώρα τελευταία τις μεγάλες μεταγραφές που δεν βγαίνανε καν βουλευτές ...τους χαρίζουμε», σημείωσε και πρόσθεσε:

Διέλυσε τα διάφορα κόμματα του Κέντρου εμάς δεν θα μας διαλύσει, είμαστε μια συμπαγής κοινοβουλευτική ομάδα, έχουμε την άποψη πάμε στο συνέδριο μας δυναμώνουν αυτά που κάνει και θα πάρει την απάντηση και πιστεύω ότι όσο πιο αργά πάει στις εκλογές τόσο πιο μεγάλη φθορά θα έχει για θα μπορέσουμε να τον αποκαλύψουμε. Ζητάμε όμως οι εκλογές για γίνουν εδώ και τώρα γιατί όσο μένει αυτή η κυβέρνηση στον τόπο πραγματικά δημιουργεί βόρβορο, δημιουργεί διαφθορά, δημιουργεί ανηθικότητα και δημιουργεί μια δημοκρατία η οποία είναι τύπου Βενεζουέλας. 

Διαβάστε επίσης:Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να πάει ο Γιώργος Παπανδρέου