Σφοδρή κριτική κατά του πρώην συντρόφου του στη ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Χατζησωκράτη ασκεί ο πρώην γραμματέας του κόμματος Γιώργος Μπουλμπασάκος, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του πρώτου ότι η πρόσκληση κάλεσμα του Αλ. Τσίπρα είναι εναρμονισμένη με το άμεσο εκλογικό επίδικο. Αυτό των Ευρωεκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι το μέλος της ΕΓ της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας σήμερα στο ρ/σ NEWS 247, υποστήριξε ότι αυτός ο διάλογος είναι απολύτως αναγκαίος να γίνει.

«Εμείς ως ΔΗΜΑΡ, μια ημέρα πριν, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής υπογραμμίζαμε το επείγον αυτού του διαλόγου. Διάλογος, δημόσια με θέσεις και προτάσεις, σε προγραμματική βάση και όχι με ευκαιριακές συμπράξεις οι οποίες δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Με τη συμμετοχή όλων των δυνάμεων του σοσιαλδημοκρατικού και κεντροαριστερού χώρου. Ο αρνητισμός και το «σύνδρομο του σκαντζόχοιρου» δεν βοήθησαν ποτέ.», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Γιώργου Μπουλμπασάκου, ο οποίος με μια λιτή δήλωσή του στο parapolitika.gr, υπενθυμίζει ότι η τελευταία συνεδρίαση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ είχε σταθερή την πολιτική αντιπαράθεση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπουλμπασάκος μαζί με αρκετά ακόμα στελέχη του κόμματος παρέμειναν στο Κίνημα Αλλαγής και συμμετέχουν ενεργά στο συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για τις 30 και 31 Μαρτίου.

Όπως σημειώνει ο κ. Μπουλμπασάκος, «βλέπουμε ξαφνικά μια μεταστροφή προς το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα δήθεν τον προγραμματικό διάλογο».

«Πρόκειται για ανοιχτή επιλογή σύμπραξης» τονίζει και προσθέτει: «Οι δηλώσεις για νέο σχήμα της Ανανεωτικής Αριστεράς με την πρωτοβουλία της «ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ» πήγαν στο καλάθι τον αχρήστων»