«Οι αθώοι πρέπει να περιμένουν», ανέφερε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλώντας στο OPEN TV και την εκομπή Ώρα Ελλάδος. Και τόνισε: «Από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα λέω ότι κανένα πρόσωπο δεν πρέπει να είναι υπεράνω του νόμου. Ας σκύψουμε ταπεινά το κεφάλι και να σεβαστούμε τους νεκρούς. Εμένα με είχαν στο στόχαστρο πριν σβήσει καν η φωτιά. Οι αθώοι πρέπει να περιμένουν. Δεν θα πάρω την σκυτάλη από αυτούς που είναι κατηγορούμενοι είτε για παιδεραστία είτε για ό,τι άλλο».

«Πριν ακόμη δούμε τις ζημιές, είχαν βγάλει το κατηγορητήριο. Απάντησα στην κυρία Γεννηματά», σημείωσε η κυρία Δούρου, τονίζοντας ότι «πρέπει να είναι έμπρακτη η συγγνώμη». «Θα μπορούσα κι εγώ να κουνάω το δάχτυλο για τα μπαζώματα και όλα τα άλλα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν», σημείωσε η περιφερειάρχης Αττικής, καταδεικνύοντας τα λάθη του παρελθόντος.

«Η περιφέρεια διαθέτει χρήματα. Αυτά τα χρήματα μπορούν να διεκδικηθούν. Οι πληγέντες μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς για να διεκδικήσουν αυτά τα χρήματα», τόνισε η κυρία Δούρου.

«Θα είμαι πάλι υποψήφια γιατί έχω υπογράψει συμβόλαιο αξιοπρέπειας με τους πολίτες», τόνισε η κυρία Δούρου. Και με αφορμή τις επιθέσεις που έχει δεχθεί από τον Γιώργο Πατούλη και τον Γιάννη Σγουρό, η ίδια δήλωσε: «Με ξαφνιάζουν ακόμη οι τιμητές του παρελθόντος. Δεν θα κριθούμε από το ωροσκόπιό μας αλλά από αυτά που κάναμε».