Πόλεμος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις δηλώσεις της κυρίας Γεννηματά για την... κλοπή στελεχών από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής στην κυβέρνηση, μετά τις εκλογές.

«Και με την ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει ότι πράγματι δεν υπάρχει Τσίπα. Κανείς δεν μπορεί να απαξιώσει την μεγάλη προσφορά του ΠΑΣΟΚ στην πατρίδα και το λαό και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος» αναφέρει ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ανέφερε «Μιλάνε όλοι, μιλάει και η αρχηγός του κόμματος του Γιάννου, του Άκη και του Τσουκάτου».

Η κυρία Γεννηματά, το πρωί είχε δηλώσει ότι δεν ανησυχεί μήπως ο Αλέξης Τσίπρας πάρει στελέχη από το ΚΙΝΑΛ, ενώ για την επόμενη ημέρα των εκλγοών τόνισε: «Οι άλλοι πρέπει να τοποθετηθούν απέναντι στον ελληνικό λαό το τι θα κάνουν αμέσως μετά τις εκλογές. Εμείς ως ΚΙΝΑΛ έχουμε το σχέδιο Ελλάδα.Το ΚΙΝΑΛ θα συμπράξει με όποιον συμφωνήσει με το σχέδιο μας. Αυτοί όμως δεν έχουν πει τι θα πράξουν ακόμα. Δεν θα γίνουμε μέρος των προβλημάτων. Θέλουμε λύση»