«Η δυτική Θεσσαλονίκη θα είναι η πρώτη ωφελημένη από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που πραγματοποιεί τριήμερη περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα πολιτευτές, τοπικά στελέχη και φίλοι του κόμματος, έξω από τα τοπικά γραφεία της οργάνωσης.

«Μητσοτάκης, Μητσοτάκης» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, λέγοντας πως «αυτός είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός».

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε νωρίτερα μια μικρή βόλτα στην πλατεία Επταλόφου και συνομίλησε με τοπικούς επιχειρηματίες, πολίτες και νέους, ενώ επισκέφθηκε και το εκλογικό κέντρο του δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, εκφράζοντας την πλήρη στήριξη στο πρόσωπό του.

Τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευε ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ στο σημείο βρίσκονταν μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο πρώην υφυπουργός, Κώστας Κιλτίδης, ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Κοκκόρης, οι υποψήφιοι βουλευτές Βασιλική Νάκου και Θεοφάνης Παππάς.

Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί για μια βόλτα στην πλατεία Ελευθερίας στη Σταυρούπολη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Εύοσμο.

Πηγή άρθρου: Voria.gr