Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι ο Δημήτρης Μεσούλας.

Ο κ. Μεσούλας μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης τα τελευταία 12 χρόνια.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του ανέφερε:

«O Δημήτρης Μεσούλας, o οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», είναι ένας νέος Πειραιώτης που επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης μας. Ο Δημήτρης είναι επιχειρηματίας και γνωρίζει τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Πειραιά. Χαίρομαι για τη συμμετοχή του, καθώς ως άνθρωπος της αγοράς θέλει να συμβάλλει στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την επιχειρηματικότητα στην πόλη μας τα επόμενα χρόνια. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο Δημήτρης Μεσούλας σημείωσε σε δήλωσή του: «Με ενδιαφέρει η πόλη που μεγάλωσα και ζω. Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά, καθώς επιθυμώ να συμβάλω στο έργο του Γιάννη Μώραλη. Χαίρομαι που συμμετέχω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να συνεισφέρω στο όραμα του Δημάρχου Πειραιά για μια καλύτερη πόλη».