Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πολιτευτής της ΝΔ στον νομό Λακωνίας, Γιάννη Κουλιζάκο.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για ώρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα προβλήματα και τις δυνατότητες της περιοχής, τον γεωργικό κλάδο, τις δημόσιες υποδομές αλλά και τη γενικότερη ανάπτυξη του νομού που απασχολούν τους κατοίκους. Άλλωστε, ο Γιάννης Κουλιζάκος είναι στα ονόματα που ακούγονται για το "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο της Λακωνίας.

Ο ίδιος δεν έκρυψε άλλωστε τις προθέσεις του να δώσει έναν ακόμη αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία και φαίνεται οτι οι στενές σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη οδηγούν εύκολα κάποιον στο να μαντέψει πως είναι πολύ κοντά στο ενδεχόμενο να κερδίσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Λακωνία. 

Μάλιστα, ενόψει της αυριανής επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σπάρτη, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τη Νομαρχιακή Οργάνωση της περιοχής, ο Γιάννης Κουλιζάκος τον ενημέρωσε πέρα από το δυναμικό και «τις προοπτικές της περιοχής και για τη συστράτευση των πολιτών στην προσπάθειά του για εθνική, κοινωνική και οικονομική ανόρθωση».

Υπενθυμίζεται πως αύριο Πέμπτη 4 Απριλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί στη Λακωνία και συγκεκριμένα θα μιλήσει στο κέντρο Leonidas Palace στο 8ο χλμ. της Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου, στις 19:00 το απόγευμα.

Ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που κατάγονται από τη Λακωνία, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Πελοποννήσου που έχουν τη στήριξη της Ν.Δ. καθώς και με στελέχη της ΝΟΔΕ και μέλη του κόμματος.

Δείτε την ανάρτητηση του Γιάννη Κουλιζάκου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fcebook: