Σάλος έχει ξεσπάσει στο twitter με την αήθη επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Ο Παύλος Πολάκης αδιαφόρησε για τον αγώνα ζωής που έχει δώσει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος συγκίνησε το πανελλήνιο για τη δύναμη του να διεκδικήσει τα όνειρά του για ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους με κινητικό πρόβλημα και επιτέθηκε εναντίον του ακριβώς για το γεγονός ότι είναι ένα άτομο με ειδικές ανάγκες.

Επιπλέον, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγόρησε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο επειδή έκανε χρήση ενός δικαιώματός του που προκύπτει εκ του νόμου, δηλαδή επειδή διορίστηκε επιμελητής Β’ στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ.

Με ξεχωριστό tweet ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνεται στον πρωθυπουργό: Νόμιζα ότι και η χυδαιότητα έχει όρια, ντροπή σας κύριε Τσίπρα που τον κρατάτε στην κυβέρνηση.

Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter -και όχι μόνο- είναι σφοδρές, κατακεραυνώνοντας τον κ. Πολάκη και σημειώνοντας ότι η λέξη ντροπή είναι λίγη για να περιγράψει τον αναπληρωτή υπουργό.