Ο «αψύς Σφακιανός» είναι βέβαιο ότι εκτός από τη νοημοσύνη, υποτιμά και την μνήμη μας. Βγήκε χθες το βράδυ και άρχισε να αραδιάζει διάφορα, στον διαδθκτιακό του βόθρο. Προφανώς, επενδύοντας στο γεγονός ότι κανείς δεν θα ψάξει σε βάθος τα όσα γράφει.

Χθες το «parapolitika.gr» αποκάλυψε την απόλυση της νοσηλεύτριας από την κλινική «Ιπποκράτης» του Πειραιά, επειδή κοινοποίησε ανάρτηση που αφορούσε την αθλιότητα Πολάκη, κατά του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Μάλιστα, επισημάναμε ότι στην συγκεκριμένη κλινική, εργάζεται ως εντατικολόγος, η σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Χθες το βράδυ, η κλινική εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι οι λόγοι της απόλυσης, δεν σχετίζονται με τον κ. Πολάκη. Φυσικά κανείς δεν θα περίμενε να ειπωθεί κάτι αντίθετο. Όμως, ότι η διοίκηση της κλινικής αποφασίσει μεγαλοβδόμαδα να εκδιώξει μια νοσηλεύτρια, από μόνο της προκαλεί συνειρμούς.

Σήμερα το «parapolitika.gr» αποκαλύπτει ότι ο κ. Πολάκης, διατηρεί μακροχρόνια σχέση με την κλινική «Ιπποκράτης», γεγονός που αποδεικνύεται από ανάρτηση που έχει κάνει στο Facebook, στις 25 Νοεμβρίου 2013, με την οποία διαφημίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες. «Άνοιξε από Δευτέρα 18/11 με σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ, η ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ στην κλινική ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (ηρώων Πολυτεχνείου 65) στην οποία δουλεύει όλη η ομάδα γιατρών και νοσηλευτών που μαζί είχαμε στήσει τη ΜΕΘ στην Ιαση Πειραιά αρχικά και στο Πειραιαικό θεραπευτήριο μετέπειτα. Προσωπικά συνεργάζομαι με την κλινική αυτή για τα χειρουργική περιστατικά που χειρουργώ στην Αθήνα και θα έχω την εποπτεία της ΜΕΘ. Παρά τις δυσκολίες, τη γραφειοκρατία, αλλά και την υπονόμευση αυτή η εξαιρετική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών θα προσφέρει ξανά υψηλής ποιότητας και δωρεάν υγειονομική φροντίδα σε βαρέως πασχόντες ασθενείς που είτε νοσηλεύονται στην κλινική είτε δε βρίσκουν κρεβάτι ΜΕΘ στο δημόσιο νοσοκομείο που νοσηλεύονται».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, που αποτελεί διαφήμιση, μέσω διαδικτύου, έχει αφαιρεθεί από το προφίλ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Τους λόγους τους γνωρίζει αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος. Δυστυχώς όμως για τον πολιτικό καθρέπτη του Τσίπρα, υπάρχει και το αρχείο, που εκθέτει ανεπανόρθωτα για άλλη μια φορά τον κ. Πολάκη. Από την σημερινή αποκάλυψη του «parapolitika.gr» προκύπτει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, εργάζονταν στην κλινική «Ιπποκράτης», που χθες απέλυσε νοσηλεύτρια, η οποία αποτόλμησε να κοινοποιήσει ανάρτηση, που αφορούσε την αθλιότητα του κ. Πολάκη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ο κ. Πολάκης, έκρινε σκόπιμο να «κατεβάσει» από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την ανάρτηση-διαφήμιση που σχετίζονταν με την κλινική «Ιπποκράτης»;