H κα Μαρία Ψυχαράκη θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
H κα Μαρία Ψυχαράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά από γονείς Κρήτες. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Εδώ και δέκα χρόνια εργάζεται στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο, όπου και είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των εργαζομένων.


Είναι μέλος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «H OMONOIA» και συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Πειραιά. Έχει έντονη φιλοζωική δράση και ασχολείται με θέματα υπέρ των αστέγων και ομάδων ατόμων που χρήζουν βοήθειας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε σε δήλωσή του:

«Έχω τη χαρά να ανακοινώσω μια ακόμα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πρόκειται για την κα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία εργάζεται στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο κι έχει έντονη δραστηριότητα στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της πόλης μας. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να συμμετέχουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Πειραιώτες με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς. Καλωσορίζω την κα Ψυχαράκη στον «Πειραιά Νικητή» και της εύχομαι καλή επιτυχία».
H κα Μαρία Ψυχαράκη σε δήλωσή της υπογράμμισε:
«Γέννημα-θρέμμα κάτοικος και εργαζόμενη στον Πειραιά, γνωρίζω τα θέματα που απασχολούν την πόλη μου. Θα προσπαθήσω με γνώση, σοβαρότητα και πάντα με γνώμονα το κοινό καλό να συμβάλλω στην λύση τους, στο πλευρό του άξιου δημάρχου μας Γιάννη Μώραλη».

Πηγή: peiraiasnews.gr