Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, για την επίθεση αναρχικών εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή των Εξαρχείων, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

«Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά στη… Μονμάρτη της Αθήνας. Οι γνωστοί άγνωστοι του άβατου των Εξαρχείων, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή στην ανομία που επιδεικνύει συστηματικά το ηγετικό δίδυμο του, κατ’ όνομα μόνον, υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χτύπησαν βάναυσα τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να βρίσκεται στο νοσοκομείο», σημείωσε ο κ. Χαρακόπουλος.

«Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, με την καταδρομική επίθεση σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, την επίθεση στα ίδια τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τις διάφορες ‘‘παρεμβάσεις’’ υπέρ του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα, αποδεικνύουν απλώς την επικινδυνότητα της κυβερνητικής πολιτικής σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των περιθωριακών ομάδων που δρουν στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα», συμπλήρωσε.

Αυτή η πολιτική, όμως, βαίνει προς το τέλος της και πολύ σύντομα, με την ψήφο των πολιτών, θα αποτελεί ένα κακό και μακρινό παρελθόν. Ευχόμαστε στον τραυματία αστυνομικό της ΔΙΑΣ ταχεία ανάρρωση», κατέληξε.