«Καίει» την Όλγα Γεροβασίλη ο διοικητής του νοσοκομείου Άρτας! Ο Βασίλης Μπαλάσκας, προσωπικός φίλος της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έβγαλε μια ανακοίνωση που περιπλέκει τα πράγματα αντί να τα ξεδιαλύνει και δημιουργεί νέα ερωτήματα.

Όλα ξεκίνησαν με την ανακοίνωση που έβγαλε χθες η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στα όσα καταλόγιζε το Μέγαρο Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις προτάσεις που διατύπωσε σχετικά με τα νοσοκομεία. Σύμφωνα με τη ΝΔ, με το πρόγραμμά της για τη δημόσια υγεία, «θα πάψουν και οι υπόγειες διαδρομές ανάμεσα στα δημόσια νοσοκομεία και κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα στα οποία παραπέμπονται κατά σύστημα οι ασθενείς, πληρώνοντας άνευ λόγου ένα σκασμό λεφτά. Για περισσότερες πληροφορίες παραπέμπουμε το Μαξίμου στην κ. Όλγα Γεροβασίλη. Θα τους εξηγήσει εκείνη πώς έκανε χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα».

Έντονη ήταν η αντίδραση της Αρτινής πολιτικού του ΣΥΡΙΖΑ, που σε ανακοίνωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η χρήση βδελυρών και ποινικώς κολάσιμων αιτιάσεων εναντίον μου, οι οποίες προφανώς δεν με αγγίζουν, υποδηλώνουν όμως το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που επιλέγουν, αναδεικνύουν τη βρωμιά, την ψευτιά και τη σήψη στην οποία έχουν βυθιστεί, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους».

Η φημολογία για τις «χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο» της κας Γεροβασίλη είχαν ξεκινήσει το 2015. Η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της τότε είχε καταγγείλει ότι οι αξονικοί τομογράφοι στα νοσοκομεία Άρτας και Πρέβεζας ήταν εκτός λειτουργίας και «οι κάτοικοι των δύο Νομών (200.000) εξυπηρετούνται από ένα και μοναδικό ιδιωτικό ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην πόλη της ΑΡΤΑΣ, που διαθέτει Αξονικό Τομογράφο, Ιδιοκτησίας ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Ο κ. Μπαλάσκας, που είναι φίλος της κας Γεροβασίλη και είχε κατέβει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό της για την Περιφέρεια Ηπείρου το 2014, έβγαλε σήμερα μια ανακοίνωση για να τη στηρίξει στη διαμάχη της με τη ΝΔ. Σε αυτή αναφέρει επί λέξει ότι οι πολίτες της Άρτας γνωρίζουν πολύ καλά ότι «από τον περασμένο Μάρτιο του έτους 2018 στο Νοσοκομείο της Άρτας λειτουργεί ο νέος, υπερσύγχρονος, αξονικός τομογράφος, ο οποίος τοποθετήθηκε από την παρούσα Διοίκηση, κατόπιν ανοιχτού, δημόσιου, διεθνούς διαγωνισμού, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα ετών». Παραδέχεται, δηλαδή, ότι ο αξονικός τομογράφος μπήκε στο νοσοκομείο μόλις πέρυσι και μέχρι τότε οι πολίτες αναγκαστικά εξυπηρετούντο - όπως είχε καταγγείλει η ΠΟΕΔΗΝ - από το διαγνωστικό κέντρο της Όλγας Γεροβασίλη! Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς…