Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του «Πειραιά Νικητή» συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συνδέσμου Βατραχανθρώπων στην δράση καθαρισμού που διοργάνωσε ο σύνδεσμος για τον καθαρισμό της θαλάσσιας περιοχής στον Όρμο της Αφροδίτης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξήρε το σημαντικό έργο και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν τα μέλη του συνδέσμου για τον υποβρύχιο καθαρισμό της θάλασσας στον Πειραιά και όχι μόνο.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως δράσεις όπως η σημερινή εδώ στον Όρμο της Αφροδίτης είναι ευεργετικές όχι μόνο για το ίδιο το περιβάλλον,αλλά και για την ευαισθητοποίηση όλων μας και κυρίως των νέων παιδιών όσον αφορά την ανάγκη να σεβόμαστε και να προσέχουμε σαν τα μάτια μας τη μοναδική θάλασσα του Πειραιά και τον τόπο μας γενικότερα.

Τέλος δεσμεύτηκε πώς τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο δήμος θα συνεχίσουν να βρίσκονται πάντα δίπλα τους και να στηρίζουν εμπράκτως το έργο τους.

Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε αυτήν την σημαντική περιβαλλοντική δράση ήταν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων με την ΝΔ Γιάννης Μελάς, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος πολιτισμού Ειρήνη Στ. Νταϊφά, η πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη, Σταυρούλα Αντωνάκου και πολλά στελέχη και υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του «Πειραιά Νικητή».