Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις θα συνεχιστεί η παραγωγή της νέας ταινίας James Bond, της 25ης που θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα του Ντάνιελ Κρεγκ. Ακόμα κι αν υπήρχε μια μικρή σκέψη να συνεχίσει με το franchise, αυτή σίγουρα θα εξαλείφθηκε μετά από ακόμα έναν τραυματισμό σε διάρκεια γυρισμάτων.


Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από 10 μέρες, ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε χτυπήσει τον αστράγαλο του στα γυρίσματα που γίνονταν στη Τζαμάικα. Από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει τον έντονο πόνο του και είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο. Τελικά θα κάνει μια επέμβαση και θα χρειαστεί να παραμείνει αδρανής για δύο βδομάδες ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Είναι λογικό πως αυτός ο τραυματισμός δημιούργησε σκέψεις για αλλαγή χρονοδιαγράμματος ως προς την κυκλοφορία της ταινίας.

Όμως δε γινόταν να υπάρξει άλλη καθυστέρηση. Το καλό είναι πως ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε πραγματοποιήσει σχεδόν όλα τα δικά του γυρίσματα. Έμεναν ελάχιστες σκηνές που είτε θα καλυφθούν με την ανάρρωση του είτε θα αρκεστούν στον stunt double του. Ο Κάρι Φουκουνάγκα, σκηνοθέτης του 25ου James Bond, θα συνεχίσει τα γυρίσματα στη Τζαμάικα για ακόμα δύο βδομάδες.
Έτσι, δε θα χρειαστεί να υπάρξει κάποια αναβολή στην πρεμιέρα του Bond 25 που έχει προγραμματιστεί για τις 8 Απριλίου του 2020.