«Αναζητώντας τον Χέντριξ»
Δραματική κωμωδία, κυπριακής παραγωγής (Γερμανία, Ελλάδα) του 2018, σε σκηνοθεσία Μάριου Πιπερίδη, με τους Αδάμ Βουσδούκο, Βίκυ Παπαδοπούλου, Φατίχ Αλ, Οζγκούρ Καραντενίζ, Γιάννη Κόκκινο, Βαλεντίνο Κόκκινο, Τόνυ Δημητρίου, Κωνσταντίνο Τσιώλη, Γεωργία Κωνσταντίνου κα.

Το σχέδιο του Γιάννη για να φύγει από την Κύπρο ανατρέπεται όταν ο σκύλος του, ο Τζίμι, διασχίζει τη Νεκρή Ζώνη που χωρίζει τις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα. Επειδή η μεταφορά ζώων από τα κατεχόμενα απαγορεύεται, ο Γιάννης αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια κάποιων «εκλεκτών» χαρακτήρων για να τον φέρει πίσω.



«Rocketman»
(«Rocketman») Δραματική μουσική βιογραφία, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής του 2019, σε σκηνοθεσία Ντέξτερ Φλέτσερ, με τους Τάρον Έτζερτον, Τζέιμι Μπελ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ κα.

Η άνοδος του Έλτον Τζον στην κορυφή. Ένα μεγαλειώδες ταξίδι της μεταμόρφωσης του άσημου Ρέτζιναλντ Ντουάιτ, που από ντροπαλός πιανίστας μετατρέπεται σε παγκόσμιο σταρ. Στον Έλτον Τζον. Πρόκειται για την ιστορία του πώς ένα αγόρι από μια μικρή πόλη γίνεται μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μουσικής και της ποπ κουλτούρας γενικότερα.



«Όνειρα σε Ψηλοτάκουνες Γόβες»
(«Dumplin») Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2019, σε σκηνοθεσία Αν Φλέτσερ, με τους Ντάνιελ Μακντόναλντ, Τζένιφερ Άνιστον, Οντέγια Ρας, Λουκ Μπένγουορντ, Ντον Κάμερον κα.

Η Γουίλ είναι η ευτραφής έφηβη κόρη μιας πρώην Βασίλισσας Ομορφιάς. Θέλοντας να κάνει την δική της επανάσταση και να διαμαρτυρηθεί για τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς δηλώνει συμμετοχή στα τοπικά καλλιστεία. Ξαφνικά πολλές άλλες κοπέλες ακολουθούν το παράδειγμα της και η Γουίλ ανακαλύπτει την σημασία της πραγματικής ομορφιάς και φιλίας.



«Ma»
(«Ma») Θρίλερ τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2019, σε σκηνοθεσία Τέιτ Τέιλορ, με τους Οκτάβια Σπένσερ, Νταϊάνα Σίλβερς, Τζούλιετ Λιούις, Μακόλεϊ Μίλερ, Τζιάνι Πάολο, Ντάντε Μπράουν κα.

Η Σου Αν, είναι μια φαινομενικά άκακη και μοναχική γυναίκα που ζει ήσυχα στην πόλη του Οχάιο. Όταν η έφηβη Μάγκι της ζητάει να αγοράσει αλκοόλ για εκείνη και την παρέα της, η Σου Αν βρίσκει την ευκαιρία να κάνει.. νέους φίλους. Έτσι, λοιπόν, παραχωρεί στα παιδιά το υπόγειο του σπιτιού της για να διασκεδάσουν, ώστε να είναι ασφαλή και να μη χρειαστεί να οδηγήσουν στην επιστροφή υπό την επήρεια του αλκοόλ. Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό ένα τέτοιο δώρο από «έναν μεγάλο», όμως στη συμφωνία υπάρχουν και κάποιοι κανόνες: Ένα από τα παιδιά πρέπει να παραμείνει νηφάλιο. Δεν πρέπει να βλασφημούν. Δεν πρέπει να ανέβουν στον επάνω όροφο. Και επιβάλλεται να την φωνάζουν «MA». Όσο η παρέα των παιδιών σταδιακά απομακρύνεται από τη συναναστροφή με τη ΜA και όσο δεν χρειάζονται πια τη φιλοξενία της, η μυστηριώδης γυναίκα αρχίζει να γίνεται εμμονική και αυτό που αρχικά φάνταζε ως το τέλειο εφηβικό όνειρο αρχίζει να γίνεται εφιάλτης...



«Αποκαλύψεις»
(«The Uncovering») Περιπετειώδες θρίλερ, ισπανικής παραγωγής του 2019, σε σκηνοθεσία Νάτσο Ρουιπέρεζ, με τους Λεονάρντο Σμπαράλια, Χαν Κορνέτ, Μίτσελ Νόερ, Άνα Τορέντ, Τζιελένα Τζοβανόβα κα.

Όταν o Ζόρντι επιστρέφει στο χωριό που μεγάλωσε, μαθαίνει ότι ο πατέρας του δεν είναι, όπως πίστευε, θαμμένος στο νεκροταφείο του χωριού. Αμέσως μετά, διαπιστώνει ότι η Βέρα, μια νεαρή κοπέλα που υποτίθεται ότι είχε σκοτωθεί μαζί με τον πατέρα του, είναι ακόμα ζωντανή. Με αυτά τα νέα δεδομένα, ο Ζόρντι αποφασίζει να μείνει στο χωριό και να προσπαθήσει να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στον πατέρα του. Σύντομα θα αντιμετωπίσει μια σειρά από μυστηριώδεις καταστάσεις και οδυνηρές αποκαλύψεις, ενώ μια σειρά φόνων έχουν στόχο να εμποδίσουν τον Ζόρντι να μάθει την αλήθεια...




«Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων»
(«Godzilla: King of the Monsters») Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2019, σε σκηνοθεσία Μάικλ Ντάκερτι, με τους Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Βέρα Φαρμίγκα, Κάιλ Τσάντλερ, Ζανγκ Ζιγί, Κεν Γουατανάμπε, Τσαρλς Ντανς, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Τόμας Μίντλντιτς, Αίσα Χιντς κα.

Η Μόναρκ, μια κρυφή ζωολογική ομάδα, έρχεται αντιμέτωπη με τιτάνια τέρατα, συμπεριλαμβανομένου και του Γκοτζίλα, που συγκρούεται με τη Μόθρα, τον Ρόνταν και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο Γκιντόρα. Όταν αυτά τα αρχαία τέρατα, που θεωρούνταν απλώς μύθοι, ξυπνήσουν ξανά, θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους για την απόλυτη κυριαρχία, ακόμα και σε βάρος της ανθρωπότητας.



«Χορεύοντας με τη Μαργκό»
(«Bailando con Margot») Δραματική περιπέτεια, κουβανικής παραγωγής του 2015, σε σκηνοθεσία Αρτούρο Σαντάνα, με τους Μίρθα Ιμπάρα, Έρντουιν Φερναντέζ, Γενίς Σορία κα.

31 Δεκεμβρίου 1958, παραμονές της Κουβανικής Επανάστασης. Ένας σπάνιος πίνακας εξαφανίζεται από το σπίτι μιας όμορφης πλούσιας χήρας στην Αβάνα. Η σχέση μεταξύ τους εν μέσω της έρευνας και άλλων γεγονότων, αποκαλύπτει σιγά-σιγά την ιστορία τόσο του σπιτιού όσο και της ίδιας της οικογένειας. Η άφιξη των γενειοφόρων επαναστατών στην Αβάνα, αλλάζει την μοίρα όλων.



«Τριστάνα»
(«Tristana») Δραματική ταινία, ισπανικής παραγωγής του 1970, σε σκηνοθεσία Λουίς Μπουνιουέλ, με τους Φερνάντο Ρέι, Κατρίν Ντενέβ, Φράνκο Νέρο, Αντόνιο Κάσας, Βισέντε Σολέρ, Μαίρη Παζ Ποντάλ, Λόλα Γκάος, Τζίσους Φερνάντεζ, Φερνάντο Σεμπριάν, Χοακίν Παμπλόνα κα.

Η Τριστάνα μετά το θάνατο της μητέρας της πηγαίνει να ζήσει με τον κηδεμόνα της. Στην αρχή όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, αλλά η κατάσταση θα αλλάξει όταν εκείνος την κάνει ερωμένη του. Τελικά, τον εγκαταλείπει για ένα ζωγράφο, ξαναγυρνώντας ωστόσο, βαριά άρρωστη με όγκο στα γόνατα. Οι γιατροί για να την σώσουν της κόβουν το πόδι, κάτι που την καθιστά ουσιαστικά αιχμάλωτη του Δον Λόπε. Και όταν εκείνος αρρωσταίνει η Τριστάνα τον αφήνει ασυγκίνητη να πεθάνει.