Το Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά ανοίγει τις πύλες του το καλοκαίρι και υποδέχεται το κοινό του, με ένα πλούσιο πρόγραμμα φιλοξενώντας στη σκηνή του αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το φετινό πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με μία πλειάδα αξιόλογων παραγωγών και καλλιτεχνών, τόσο του μουσικού στερεώματος όσο και της υποκριτικής.

Την έναρξη του προγράμματος θα σηματοδοτήσει η παιδική παράσταση «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ» την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και θα κλείσει με το 6ο «MUSIC DREAM FESTIVAL» αφιερωμένο στον Στράτο Διονυσίου την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Το κοινό θα έχει και φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσει εμφανίσεις μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών και ηθοποιών, λαϊκών συγκροτημάτων διεθνούς φήμης και συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών της ελληνικής, κυρίως, σκηνής.

Στο μουσικό κομμάτι ξεχωρίζουν, η συναυλία του Μίμη Πλέσσα «70 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», την 1η Ιουλίου, η συναυλία του Γιάννη Πάριου στις 9 Ιουλίου, το μουσικό αφιέρωμα στον Στέλιο Καζατζίδη στις 14 Ιουλίου, η συναυλία της Άννας Βίσση στις 15 Ιουλίου, η συναυλία του Βασίλη Σαλέα στις 24 Ιουλίου, η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικας στις 11 Σεπτεμβρίου, η συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις 16 Σεπτεμβρίου και πάρα πολλές ακόμα.

Το Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο βρίσκεται στην πόλη του Πειραιά, στο λόφο της Καστέλας (Προφήτη Ηλία). Είναι θερινό θέατρο χωρητικότητας 2.000 θεατών και έχει μορφή αρχαίου θεάτρου.

ΓΕΝΙΚΗ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

• ΙΟΥΛΙΟΣ: 21:30
• ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 21:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣIΤΗΡΙΩΝ

• ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς
Δευτέρα – Παρασκευή ώρες: 10:00 – 14:00
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 4143310

• ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ: ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 4226330

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ