Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα βίντεο από τα «making of» (πώς γυρίστηκε) η ταινία του Κώστα Γαβρά «Adults in a Room» που αναφέρεται στην περίοδο της διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη-Τσίπρα, το 2015.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας βρίσκουν λίγο χρόνο μεταξύ των γυρισμάτων για να μιλήσουν σχετικά με τους «ενήλικους στην αίθουσα» πολιτικούς.

Ο Ούρλιχ Τούκουρ, ο Γερμανός ηθοποιός που υποδύεται τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξηγεί στην κάμερα (και υιοθετεί) την επιχειρηματολογία του Γιάνη Βαρουφάκη: «Η Ελλάδα άξιζε μια ευκαιρία για να αναγεννηθεί, όπως η ισοπεδωμένη Γερμανία του Β' Παγκόσμιου Πολέμου». Βέβαια ο πραγματικός Σόιμπλε εκείνης της περιόδου δεν είχε την ίδια άποψη. 

Ο Τούκουρ βέβαια -τουλάχιστον στο βίντεο που βλέπουμε- αναγνωρίζει ότι και το Βερολίνο είχε τα επιχειρήματά του. «Αν διαγραφόταν το χρέος της Ελλάδος, όλη η Ευρωζώνη θα κατέρρεε» λέει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο βίντεο εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο ηθοποιός που ερμηνεύει τον ρόλο τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Εξηγεί και εκείνος πώς βρέθηκε σε αυτή την ταινία και τι πιστεύει για την πολιτική. 

Ο γνωστός ηθοποιός εκφράζει επίσης τη χαρά του που συνεργάζεται με έναν παλαιό του φίλο, τον Χρήστο Λούλη (Ο Βαρουφάκης στην ταινία), εξηγώντας ότι και στην ταινία του Γαβρά «κάνουμε αυτό το δίδυμο των ανθρώπων που έρχονται πάρα πολύ κοντά μέχρι που απομακρύνονται»...

Ο Δημήτρης Τάρλοου, γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ερμηνεύει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Εξηγεί και εκείνος γιατί είπε «ναι» στον Κώστα Γαβρά. Προσπάθησε, όπως λέει, να φτιάξει ένα βίντεο με αγγλικά και ελληνικά, και να το στείλει στον σκηνοθέτη.

«Τον Τσακαλώτο δεν τον έχω γνωρίσει, αλλά τον έχω μελετήσει. Η μελέτη έχει να κάνει με την σωματικότητά του και τον τρόπο ομιλίας του. Μελέτησα αρκετά τη ζωή του, όλη αυτή την αριστοκρατικότητα που συνόδευε τις σπουδές του. Γιατί ξέρετε, ο Τσακαλώτος έχει πάει στο Ήτον. Διότι το Ήτον είναι ίσως το πιο αριστοκρατικό σχολείο όλης της Βρετανίας. Εξ ου και το τσαλακωμένο στυλ. Αυτά πάνε μαζί. Μελέτησα όμως και το συγγενολόι του, ειδικά του θείου του, που ήταν 'κομμουνιστοφάγος'...»
 
Ο Χρήστος Λούλης που υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη, ομολογεί ότι και ο νυν επικεφαλής του ΜέΡα25 είναι ένας καλλιτέχνης: