Ο χαρισματικός performer επιστρέφει στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς στις 17 Δεκεμβρίου με το πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας του

Ο Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει στην αθηναϊκή θεατρική σκηνή για οκτώ εορταστικές παραστάσεις που θα μείνουν αξέχαστες. Στο πνεύμα των γιορτών, ο καλλιτέχνης ετοίμασε για εμάς ένα φαντασμαγορικό ψυχαγωγικό show με τίτλο «Ζω για σένα»,  μια πραγματική «σύνοδο κορυφής» γέλιου, χαράς και αισιοδοξίας, σε συνεργασία με την σκηνοθέτη και χορογράφο Σοφία Σπυράτου.

Τι θα δούμε;
Μεταμορφώσεις, μιμήσεις, παρλάτες. Τίποτα και κανείς δεν γλιτώνει από το καυστικό χιούμορ του Τάκη Ζαχαράτου που σχολιάζει ευρηματικά την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Τον performer πλαισιώνει δεκαμελής ορχήστρα και εντυπωσιακό μπαλέτο 12 χορευτών.

Η ταυτότητα της παράστασης:
Κείμενο: Τάκης Ζαχαράτος
Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Φιλίτσα Νικολαΐδη
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Κυφωνίδης
Βοηθός χορογράφου: Αλέξανδρος Κεϊβάναη
Τραγούδι: Πάνος Ζώης

Εμφανίζονται (ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές): Αλέξανδρος Κεϊβάναη, Έλενα Κέκκου, Γιούργκεν Κυριάκης, Μαργαρίτα Κώστογλου, Αλέξανδρος Λασκαράτος, Κοσμάς Μεταξόπουλος, Νατάσα Σαραντοπούλου, Στράτος Χατζηδάκης, Αλέξανδρος Ψυχράμης και άλλοι

Διεύθυνση Επικοινωνίας-Προβολή: Μαργαρίτα Δρούτσα

«Ζω για σένα», Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 20:30, από 17 Δεκεμβρίου (για 8 παραστάσεις).

Τιμές εισιτηρίων: 100€ – 15€. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.grκαι στα ταμεία του θεάτρου Παλλάς. Για ομαδικές κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλ. 210 3639343 (εσωτ. 2)