«Ο λύκος Ζαχαρίας μαθαίνει για τα συναισθήματα» είναι το δωδέκατο βιβλίο της σειράς Ο λύκος Ζαχαρίας που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Ο Ζαχαρίας, ο πιο γλυκός, τρυφερός, ανατρεπτικός λύκος, έχει νεύρα – και δεν γνωρίζει γιατί. Οι φίλοι του τον συμβουλεύουν να εκφράσει τα συναισθήματά του, όμως για να το καταφέρει πρέπει πρώτα να μάθει να τα αναγνωρίζει. Έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους αναγνώστες. Είναι αστείος, τρυφερός, μπλέκει σε περιπέτειες, μπορεί να σε τρελάνει με όσα κάνει, μα πάνω από όλα, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, είναι ένας λύκος πολύ ανθρώπινος. Αυτή τη φορά μαθαίνει για τα συναισθήματά του.

Ο Ζαχαρίας περνάει τη μέρα του στο δάσος. Τη μια νιώθει χαρούμενος, την άλλη έχει νεύρα, έπειτα λυπάται ή ενθουσιάζεται με το παραμικρό. Αλλάζει διάθεση όλη την ώρα χωρίς να ξέρει τι του συμβαίνει. Έτσι αναλαμβάνουν δράση οι φίλοι του για να τον βοηθήσουν να κατανοήσει αλλά και να ελέγξει τα συναισθήματά του!

Το βιβλίο ταξιδεύει τα παιδιά στον πολύχρωμο κόσμο των συναισθημάτων όπου ο λύκος Ζαχαρίας θα ανακαλύψει το μυστικό της ζωής του, να ζει δηλαδή και να νιώθει την κάθε στιγμή. 

λυκοσι

101898l