Αποθέωθηκε η Μαρινέλλα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρις Νιάρχος.

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στον εορτασμό των 30 ετών προσφοράς στα παιδιά και την κοινωνία του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ" Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης και ο Αλέξιος Πρίφτης διευθύνει το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής "Φιλαρμονίας" Ορχήστρας Αθηνών. Μετά  το τέλος της παράστασης η πρέσβειρα καλής θελήσεων της Unesco και Πρόεδρος της ΕΛΠΙΔΑΣ,  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη συνεγχάρη τη Μαρινέλλα και συζήτησαν μαζί για αρκετή ώρα κάτω απο ένα φιλικό κλίμα. Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδαμε ήταν ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταμάτης Φασουλής, η Ήβη Αδάμου, ο Γιώργος Κατσαρός, η Μαρίνα Πατούλη.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ" που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδια και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η συναυλία λεγόταν ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - Ο ΜΥΘΟΣ. 

Λόγω μεγάλης ζήτησης η συναυλία ήταν sold out  γι αυτό και θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη συναυλία στις 17 Φεβρουαρίου.Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης  ο Αλέξιος Πρίφτης διευθύνει την Συμφωνική Ορχήστρα "ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ".

Η μοναδική τραγουδίστρια ερμήνευσε συγκλονιστικά το Μια χαμένη Κυριακή, το Άνοιξε Πέτρα και προκάλεσε τη συγκίνηση και το ρίγος όλων των  θέατων!  Τα parapolitika.gr  ήταν εκεί και σας παρουσιάζουν αποκλειστικά υλικό απο την καταπληκτική συναυλία. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο