Ο ανατρεπτικός τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, με συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, παραστάσεις με συνεχόμενες παρατάσεις, σε μια μεγάλη συναυλία, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στο Δημοτικό θέατρο του Κολωνού.

Με ανανεωμένο ρεπερτόριο από την διεθνή και ελληνική μουσική σκηνή και μαζί με 3 εξαιρετικούς σολίστες, ερμηνεύει παγκόσμιες επιτυχίες από τραγούδια του Presley, SInatra, Murolo, Piovani αλλά και αξεπέραστα ελληνικά τραγούδια του Μουζάκη, Πλέσσα,Χατζιδακι, Θεοδωράκη κ.α.

Δεν γίνεται να λείψουν βέβαια και οι διάσημες ιταλικές καντσονέτες, μεγάλες «στιγμές» του musical αλλά και γνωστές άριες από τον «κόσμο»της όπερας που συναντούν ακούσματα του Freddie Mercury & του Sting.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Γιωργος Τσοκάνης : πλήκτρα
Μαρίνα Τσοκάνη: πλήκτρα
Μανώλης Τόμπρος: τύμπανα
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Τσαούσης



ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική, σπουδάζοντας πιάνο. Στη συνέχεια ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού και μέσα σε ένα χρόνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παιδικό τμήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Αργότερα, βρέθηκε στο Παρίσι για σπουδές με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους (École Normale de Musique de Paris), ενώ παράλληλα εργάστηκε στην όπερα του Παρισιού (Opera de Paris).

Έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της κλασικής μουσικής, της όπερας αλλά και της έντεχνης, crossover και ποπ μουσικής.

Έχει ερμηνεύσει ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή Φεστιβάλ.

Links:

INFO

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου
Δημοτικό Θέατρο Κολωνού
Ιωαννίνων & Καπανέως, 10444, Κολωνός, τηλ. 210-5284865
Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων: 12€, φοιτητικό, άνεργων, άνω των 65, ΑΜΕΑ 8€
Προπώληση viva.gr, και στο ταμείο του θεάτρου την ίδια ημέρα από τις 18:00 μ.μ και μετά
Τηρούνται όλα τα μέτρα για την ασφάλεια μας.
Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας καθόλη την διάρκεια της συναυλίας